Ontdek June Amsterdam

Retouneren:

Ruilen en retourneren

Voldoet het artikel niet aan uw verwachtingen, of is de maat of kleur niet goed, geen probleem!”

U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en het product retour te sturen , maar wij zouden het toch waarderen als u een reden geeft om zo de dienstverlening en service te kunnen verbeteren naar de klant toe. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening!

U kunt het pakketje retour sturen naar het adres wat op de bon vermeld staat.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is, en in de originele verpakking zonder beschadiging” Wij adviseren u dit op zijn minst traceerbaar te doen omdat u zelf verantwoordelijk bent voor de zending. Pakketten die niet volgens deze voorwaarden retour worden gezonden of onvoldoende gefrankeerd zijn, worden niet in behandeling genomen.

Er zijn een paar uitzonderingen die niet onder het recht van retour vallen met name de handgemaakte artikelen, oorbellen, Sale artikelen, collectors items en vintage artikelen.

Het product mag niet gedragen of gewassen zijn, tevens mogen de labels niet verwijderd zijn en geen veranderingen aangebracht aan het artikel.

Sieraden kunnen na verloop van tijd verkleuren ook door invloed van zonlicht, zeewater, chloor of andere middelen zoals parfum, haarlak en make-up, daarom valt verkleuring niet onder de garantie.

Uitgesloten van garantie zijn ritsen, bevestigingsdelen en strass-stenen en andere plakstenen en bedrukkingen. Het verkeerd wassen van het artikel en omgang met het artikel.

Heeft u verder nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op:


Winkelen / Shop

Over June Amsterdam

June Amsterdam is al sinds 2004 gevestigd op de Albert Cuypmarkt in de bruisende Pijp. Sinds kort bieden wij ook een gedeelte van de collectie online aan in de webshop. Wij doen altijd ons best om mooie en betaalbare mode te verkopen, zowel online als in onze winkel. Natuurlijk vinden wij het hartstikke leuk om onze vaste klanten te helpen maar wij vinden het ook gezellig om de toeristen en dagjesmensen een goede shop-ervaring te geven. June Amsterdam is iedere dag geopend, behalve zondag. Elke week heeft June nieuwe kleding en accessoires binnen, dus kom langs in de winkel of bekijk onze collectie online!

Volg June Amsterdam op Instagram en Facebook!


Facebook-f


Instagram

Verzending

June Amsterdam verstuurt alle producten van de webshop naar de Benelux landen

Goede kwaliteit

June Amsterdam zorgt ervoor dat de producten die verkocht worden altijd van goede kwaliteit zijn

Scherpe prijzen

June Amsterdam verkoopt mooie en hippe kleding voor scherpe prijzen

Veilig betalen

Op deze website kan je veilig en snel betalen via iDeal